Hva er et Escape Room?

Et Escape Room er en spennende og engasjerende gruppeaktivitet for mindre og mellomstore grupper. Man starter inne i et tematisert rom, hvor man skal løse en rekke oppgaver som leder deg igjennom historien til rommet. Du og din gruppe har da en time til rådighet for å fullføre dette oppdraget.

Hvor mye koster det?

Pris pr. person er:

2 person team ‒ 450 kr
3 person team ‒ 400 kr
4 person team ‒ 350 kr
5-8 person team ‒ 300 kr

Vi kan også tilby 20% for grunnskole elever og studenter med gyldig bevis.

Hvilken aldersgruppe er dette egnet for?

Våre Escape Room er laget for tenåringer og voksne men vi kan også anbefale dette konseptet fra alderen 10 og opp til 99. Kunder under alderen 15 år må være i følge av en voksen. Skulle dere være usikker på hvilket rom som er egnet for yngre spillere, ta kontakt med oss og vi vil bistå dere med dette.

Kan man være flere enn anbefalt på deres hjemmeside?

Ja, man kan være flere personer men det er ikke anbefalt. Dette er grunnet rommets innhold og størrelse. Det er kun en viss mengde oppgaver inne på rommet som kan løses samtidig og faren for at noen blir passive blir større, noe som vil gå ut over opplevelsen for gruppen.

Er det mulig å booke et rom utenfor ordinær åpningstid?

Ja, det er fullt mulig for oss å åpne våre lokaler tidligere skulle det være ønskelig. Ta kontakt med oss på epost eller via kontaktskjemaet og vi vil se hvilke muligheter vi har den dagen. Dette vil variere etter hvor mange bookinger som allerede er satt opp.

Har dere tilgang for rullestol brukere?

Ved våre lokaler i Prinsens gate er ikke dette mulig vi er glade for å kunne tilby dette ved Carl Johans gate 12 hvor heis er tilgjengelig. Ta kontakt vedrørende rullestolens størrelse og vi vil tilrettelegge dette for dere

Selger dere gavekort?

Ja! Hos oss kan man kjøpe gavekort for hvilket somhelst beløp (min 200 kr.) Våre gavekort har 1 års gyldighet og kan brukes på begge adresser, dagens- og fremtidige rom.

Besøk oss på et av våre to lokasjoner og vi vil hjelpe dere med dette. Ta kontakt på epost eller telefon for å forsikre dere om at vi er tilgjengelig da vi normalt ikke har betjent resepsjon utenfor bookinger.

Finnes det muligheter for å låse inn verdisaker under vårt besøk?

Ja. I Carl Johans gate har vi låsbare skap tilgjengelig og i Prinsens gate er det muligheter for å ta med verdisaker inn på rommet.

Har dere toaletter på stedet?

Ja. Vi har toaletter tilgjengelig ved begge lokasjoner.

Er rommene på engelsk?

Ja. Alle våre rom er på engelsk. Det sagt, så skal alle intruksjoner og informasjon være hverdagslig slik at alle skal ha gleden av spillet og opplevelsen

Hva er Reality Adventures?

Reality Adventures er en sammenslåing av de veletablerte escape roomene Escape Reality og Escape Adventures, med målsetning om å skape en av Trondheims mest spennende og interaktive escape room opplevelse!

Basert på årevis av erfaring innen historiefortelling og teknisk kunnskap vil vi ta dere med inn i en alternativ verden og gi dere en uforglemmelig opplevelse.